Andreas Thaulow

 (+45) 50707215 

 

Uddannet film- og medievider fra KU og filminstruktør fra Super16. 10 års erfaring som fotograf, videojournalist og klipper indenfor tv, reklame og web og har skrevet og instrueret en række korte dokumentar og fiktionsfilm. 

Jeg går op i at mit arbejde skal gøre en forskel for de virksomheder jeg arbejder for. For nogen handler det mest om bundlinien, for andre er synlighed og eksponering et mål i sig selv og for andre igen handler det om rekruttering og de ansatte, og om at formidle en stolt fortælling om virksomhedens særlige rolle i verden. I alle tilfælde er der ikke nogen one-size-fits-all, og det er afgørende, at jeg som fotograf eller filmskaber tager mig tid til at lytte og forstå virksomhedens identitet og behov, for at jeg kan give den rette rådgivning og et produkt der fungerer efter hensigten.

 

Jeg arbejder mest med små virksomheder, startups, designere og kunstnere. Her er der kort vej fra den der træffer beslutningen om et køb, til den der skal afvikle det fra virksomhedens side og det fører til bedre resultater og sikrer langt på vej, at alle der er involveret, arbejder mod samme mål. Mine priser og pakkeløsninger er lavet med tanke på netop de små virksomheder og de kan nemt tilpasses efter ønske. Hvis du ikke kan finde noget der passer dig, så tag kontakt så finder jeg en løsning til dig.

 

 

 

                                                                            Download CV

Tag kontakt

Scroll to Top